|

E-mail toevoegen

Om een e-mailaccount aan te maken, moet je eerst in loggen op je controlpanel (dit doe je door naar http://jouwdomein.nl:2222 te gaan)Klik in het controlpanel vervolgens op "POP3 / IMAP e-mailaccounts". Je ziet dat er al een e-mailaccount is aangemaakt: jouwgebruikersnaam@jouwdomeinnaam.nl. Dit account is blijvend en kan niet worden verwijderd.

In het scherm wat daarop verschijnt klik je op "Nieuw mailaccount".

Wanneer je in het volgende scherm alles hebt ingevuld en op "Maak" drukt is je e-mailaccount aangemaakt. Onder de afbeelding zie je meer uitleg.

Gebruikersnaam: De naam van het e-mailaccount dat je wilt aanmaken.
Wachtwoord: Het wachtwoord wat je gebruikt om in te loggen. (Het wachtwoord moet je twee keer invullen om fouten te voorkomen)
Email Quota (meg): De maximale ruimte die mag worden ingenomen door dit e-mailaccount. (Aangegeven in MB)
Zorg ervoor dat je e-mailaccount niet teveel opslag/mb gebruikt want hierdoor kan je webserver vol raken en kun je geen e-mails meer ontvangen. De pagina wordt nu ververst en je krijgt dan het volgende te zien