Er zijn een aantal methodes om op webmail te komen: (wij raden je aan om roundcube te gebruiken)

1. Door te gaan naar www.hier-je-eigen-domeinnaam.nl/roundcube (Roundcube)*
2. Door te gaan naar www.hier-je-eigen-domeinnaam.nl/Squirrelmail  (Squirrelmail)*

3. Je kunt ook op webmail komen door te inloggen op je control panel (dit doe je door naar http://jouwdomein.nl:2222 te gaan)

Om toegang te krijgen tot je webmail klik je op het "Webmail" icoontje bovenin het control panel van DirectAdmin. Je ziet dan onderstaand inlogscherm van het webmail programma Squirrelmail.

Vul hier je volledige e-mail adres en wachtwoord in en klik daarna op login.

Let op: Mail die je vezendt met je Webmail, zie je niet terug in de 'verzonden berichten' van je Outlook, stuur daarom een 'Bcc' (kopie) naar je eigen email adres. Hiermee ontvang je het verzonden (webmail) bericht als kopie in je inbox van Outlook.