|

Instellen Microsoft Outlook 2003

Aanmaken e-mailaccount Microsoft Outlook

Zodra Microsoft Outlook is geopend dient u naar het menu 'extra' te gaan. Kies in dit menu voor de optie 'E-mailaccounts'.

In het scherm wat daarop verschijnt, kiest u voor de optie 'Een nieuwe e-mailaccount toevoegen'. Druk daarna op de knop 'Volgende'.

Kies in het scherm waar u een servertype kunt selecteren voor 'POP3'. Druk daarna op de knop 'Volgende'.

Voer in het daarop volgende scherm de volgende gegevens in:
- Een naam zoals de ontvanger deze moet zien
- Uw e-mailadres
- Uw gebruikersnaam
- Uw wachtwoord
- Inkomende e-mailserver (mail.uwdomeinnaam.nl)
- Uitgaande e-mailserver (mail.uwdomeinnaam.nl)
- Zet bij 'Meer instellingen' onder het tabblad 'Server voor uitgaande e-mail' de SMTP verificatie / authenticatie aan en gebruik dezelfde instellingen als voor inkomende mail
.)

Meer informatie over SMTP authenticatie:
Klik hier om naar het artikel "SMTP authentificatie" te gaan.

Als u op 'Accountinstellingen testen' drukt, wordt er geprobeerd e-mail op te halen en een teste-mail te versturen.

Druk vervolgens op 'Volgende' om verder te gaan.

Druk in dit scherm op 'Voltooien' om de wizard e-mail toevoegen te voltooien.